Det siges om os

Goosetown Jazzband - still going strong

 

Kontakt Finn Christiansen - mail: finn@goosetown.dk eller mobil: 2929 0303

Det siges om os

Tak for en dejlig underholdning ved Lizzies 80 års Fødselsdag.

Vi havde en pragtfuld fest, nogle af vores gæster sagde det var årets fest, ikke mindst på grund af Jeres dejlige festlige musik og humørfyldte underholdning.

Blandt de mange roser fra vore gæster var:

”Pragtfulde og dygtige musikere med godt humør”

”Dygtigt orkester der virkelig forstod at underholde og more”

”Det er den bedste fest jeg har været til i mange år, de musikere fik mig til at danse af glæde, selv min sløve mand kom ud at danse mange gange, det er sjældent det sker”

”Det er meget længe siden jeg har været til en fest med et så godt orkester, de forstår at få gang i ben og lattermuskler, har aldrig set, at alle dansede på én gang”.

 

Goosetown Jazzband i Amager Jazzklub 7.12.2012.

En stor tak til bandet for en rigtig hyggelig aften i vor jazzklub med dejlig dansevenlig musik lige fra Louis Armstrong, Duke Ellington, Papa Bue m.f. som faldt ud til vore medlemmers fulde tilfredshed.

 

Jazzclub Saint Louis

Tak for denne gang, og vi ser jer gerne igen på Amager.”

Goosetown Jazzband - Folkelig - fornøjelig - musikalsk - Bredt repertoire - spændende lige fra Kai Normann Andersen til den traditionelle New Orleans Jazz (hvor de i øvrigt har været nogle gange - bare spørg - så har de sikkert et par gode historier fra deres ture). Et band som i den grad "rammer lige ind i hjertekulen hos publikum". - Altid garanti for en god aften i selskab med Goosetown Jazzband.

 

Flot koncert af Goosetown Jazzband i Sct. Jørgens Jazzklub i Næstved.

Goosetown Jazzband har en stor fanskare hernede i Sydsjælland. Det var derfor helt naturligt, at de også spillede hos os. Et fyldt lokale fik en fremragende koncert, som gav stående bifald og ekstranumre.

Med et repertoire, der spænder fra Papa Bue og Liller til danske sange og over til Armstrong og Ellington. Et stort repertoire, der fremføres med en elskværdig optræden – med humor – uden lange pauser – og fremført af et band, der virkelig er sammenspillet.

Goosetown Jazzband er vor regions mest benyttede traditionelle jazzband.

Vi kan varmt anbefale dem.

 

Genhør med Goosetown til nytårskoncert 2014 i Vejlø – 10. gang.

Et af årets highlights i Vejlø Sogn er nytårsjazzen med Goosetown i januar.

Det er et trækplaster uden lige. Fanklubben vokser fra år til år. Sidst ankomne kan knap klemmes ind.

Hvad er det, der trækker?

Det er musikken, selvfølgelig. Og så musikerne selv. Goosetown spiller gammeldags, gedigen, glad og god jazz, der samler mennesker på tværs af alder.

Humøret stiger, og man får varme i kinderne af at swinge med. Goosetown spiller med charme, hver af de seks spillemænd har sin personlighed, og de spiller, som om de kan lide hinanden. Oveni får numrene et par ord med på vejen. Man får i pose og sæk, når man lægger ører til Goosetown.